Кралицата со еден потег покажа која снаа повеќе ја цени – светските медиуми „горат” по ова

 Breaking News

Кралицата со еден потег покажа која снаа повеќе ја цени – светските медиуми „горат” по ова

Кралицата со еден потег покажа која снаа повеќе ја цени – светските медиуми „горат” по ова
June 08
20:31 2018

Само неколку дена по враќањето од тајниот меден месец, принцот и Меган Маркл која стана кралска снаа се упатиле на првото службено патување со кралицата, а тоа за меган ќе биде прво појавување без сопругот.

Меган ќе биде во Честер на културен настан, а откако ќе ја исече црвената лента на нов спортски објект, ќе биде со кралицата на ручек.

Светските медиуми напишаа дека тоа е уште еден доказ дека Меган и е подрага на кралицата од Кејт.

Кејт мораше да чека цела година за да се појави без принцот и да ја придружува кралицата.

Коментари

Коментари

Related Articles