Командант Зорани заборавен од државата, бара и тој да вади едно парче леб (ФН Видео)

 Breaking News

Командант Зорани заборавен од државата, бара и тој да вади едно парче леб (ФН Видео)

Командант Зорани заборавен од државата, бара и тој да вади едно парче леб (ФН Видео)
May 15
20:39 2018

Сите негови другари се веќе вработени, само тој останал без парче леб – вака се пожали командант Зорани пред камерата на „Фчерашни Новости”.

Погледнете го најновото видео на „Фчерашни Новости” директно од тетовско Жеровјане.

Коментари

Коментари

Related Articles