Каков срам: Преубавата хостеса ја „спушти на земја“ ѕвездата на Јувентус (Видео)

 Breaking News

Каков срам: Преубавата хостеса ја „спушти на земја“ ѕвездата на Јувентус (Видео)

Каков срам: Преубавата хостеса ја „спушти на земја“ ѕвездата на Јувентус (Видео)
May 23
11:30 2018

За гестот на преубавата хостеса Светлана Вакулова слушнаа сите.

Имено фудбалерот на Јувентус, Меди Бенати тргна да се поздрави со неа, мешутоа таа не изреагира.

Нешто подоцна Светлана открила сошто о направила тоа.

„Правилата не ни дозволуваат да го намравиме тоа, не ни е дозволен никаков контакт со фудбалерите. Ништо личнонема во тоа што одбив да се ракувам со него“ рекла таа.

Сепак фудбалерот доживеа вистински блам.

Погледнете:

Коментари

Коментари

Related Articles