Како странец целосно ја опиша Македонија и собра милион прегледи на Јутјуб (ВИДЕО)

 Breaking News

Како странец целосно ја опиша Македонија и собра милион прегледи на Јутјуб (ВИДЕО)

Како странец целосно ја опиша Македонија и собра милион прегледи на Јутјуб (ВИДЕО)
May 26
10:34 2018

Погледнете го ова хит видео кое на Youtube има повеќе од 1 милион прегледи.

Се работи за влогер кој ја опишува секоја земја. Неговата емисија посветена на Македонија просто ќе се запрепастите човекот колку работи знае за нашата земја.

На неговиот Youtube канал Geography Now буквално ја опиша македонија од Вевчани до Тетово од Куманово до Гевгелија…

Коментари

Коментари

Related Articles