Како порано не се сетивме – откриено за што служат закачалките на количките во маркетите

 Breaking News

Како порано не се сетивме – откриено за што служат закачалките на количките во маркетите

Како порано не се сетивме – откриено за што служат закачалките на количките во маркетите
May 15
14:08 2018

Редовно ги користите, а сигурно никогаш не сте се запрашале за што служат овие наизглед непотребни испакнатини.Супермаркетите и туркање на колички се секојдневие за сите нас.

На количките за пазарење може да се забележат куки за кои не знаеме за што служат, а и не ги ни забележуваме. Но и тоа како имаат значење. Тие служат за да ги закачите кесите. Со тоа не само што заштедувате простор, туку може да ги заштитите и нежните артикли, како што се јајцата.

Иако скоро секоја количка ги има овие куки, ретко кој од нас ги користи.

Коментари

Коментари

Related Articles