Како од апокалиптичен филм: Ако пеколот постои, тогаш тоа изгледа вака! (ВИДЕО)

 Breaking News

Како од апокалиптичен филм: Ако пеколот постои, тогаш тоа изгледа вака! (ВИДЕО)

Како од апокалиптичен филм: Ако пеколот постои, тогаш тоа изгледа вака! (ВИДЕО)
May 14
22:18 2018

Видео од застрашувачка бура неодамна го зафати регионот Кимберли во западна Австралија.

Во исто време предизвика воодушевување кај многумина, но и страв кај останатите кои го видоа.

Коментаторите одат од тоа дека природата е толку убава до боговите се многу бесни.

А имаше и такви кои беа духовити и кажаа дека ова може да биде воведен дел од некој холивудски апокалиптичен филм.

id=”tptirahw_ltdoaqyv” src=”//www.adriamedia.tv/embed_player.php?media_id=100561″ width=”560″ height=”316″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Коментари

Коментари

Related Articles