КАЈ СИ БЕ БРАТ СЕ ОТКАЖУВА ОД МАЈКА МУ… (ВИДЕО ХИТ)

 Breaking News

КАЈ СИ БЕ БРАТ СЕ ОТКАЖУВА ОД МАЈКА МУ… (ВИДЕО ХИТ)

КАЈ СИ БЕ БРАТ СЕ ОТКАЖУВА ОД МАЈКА МУ… (ВИДЕО ХИТ)
May 31
22:40 2018

Го освои интернетот со 454 000 прегледи на Јутјуб цела нација го знае „абе брат кај си ме забораивте“.

Денеска забележавме дека има ново видео каде што се откажува од мајка му дефинитивно и ова видео е вирално со 133 000 прегледи за помалце од 3 дена .

Коментари

Коментари

Related Articles