Игор Џамбазов и Гуру Харе го кренаа крушевското езеро на нозе (ВИДЕО)

 Breaking News

Игор Џамбазов и Гуру Харе го кренаа крушевското езеро на нозе (ВИДЕО)

Игор Џамбазов и Гуру Харе го кренаа крушевското езеро на нозе (ВИДЕО)
June 29
22:23 2018

Outdoor фестивал “When in Krusevo” 2018, второ издание. Во продолжение дел од атмосферата таму со Игор Џамбазов и Гуру Харе бенд, погледнете го видеото:

Коментари

Коментари

Related Articles