ФОТО: Животот и се смени за 360 степени – Елена Велевска со драстична промена

 Breaking News

ФОТО: Животот и се смени за 360 степени – Елена Велевска со драстична промена

ФОТО: Животот и се смени за 360 степени – Елена Велевска со драстична промена
September 13
15:48 2018

Призна дека е жртва на семејно насилство и дека се разведува, па сега Елена Велеска направи драстична промена со косата.

Коментари

Коментари

Related Articles