ФОТО: Стигнал со брод како мигрант, а сега се расфрла со луксуз и пари

 Breaking News

ФОТО: Стигнал со брод како мигрант, а сега се расфрла со луксуз и пари

ФОТО: Стигнал со брод како мигрант, а сега се расфрла со луксуз и пари
July 29
18:50 2018

Кога започна да објавува фотографии од своето истетовирано тело, 28- годишниот Хусеин Балапур, стана ѕвезда под надимакот Јакибој (Yakiboy).

Тетовираниот и мускулест маж кој само пред пет години стигна како мигрант во Австралија,бегајќи од тешката економска ситуација во Иран, а денес шета низ Сиднеј со злато на забите.

Тој се занимава со бодибилдинг и борење, инаку е мигрант од Иран, а во Австралија дошол неодана.

„Висок 195 сантиметри, зошто да не заработува од своето тело“ рекол тој, за едно симање зима 1500 долари.

Поради неговиот ексцентричен изглед, луѓето често мислат дека е дилел на дрога.

Иако на Инстаграмделува како богат тој признава дека живее во двособен стан и поседува само неколку скапи парчиња.

Коментари

Коментари

Related Articles