ФОТО: Спасе ги предупредува сите кои му ѕвонат на ѕвонче и го врбуваат да гласа, еве како…

 Breaking News

ФОТО: Спасе ги предупредува сите кои му ѕвонат на ѕвонче и го врбуваат да гласа, еве како…

ФОТО: Спасе ги предупредува сите кои му ѕвонат на ѕвонче и го врбуваат да гласа, еве како…
September 11
20:31 2018

Македонецот Спасе Китанчев, испратил предупредување до сите оние поединци или партии кои му ѕвонат на врата и се обидуваат да го врбуваат да гласа за нив.

Еве го листот хартија кој што тој го залепил на својата врата, кратко и јасно:

Коментари

Коментари

Related Articles