ФОТО: Поради оваа домашна задача на првооделенче сите „паѓаат“ од смеење

 Breaking News

ФОТО: Поради оваа домашна задача на првооделенче сите „паѓаат“ од смеење

ФОТО: Поради оваа домашна задача на првооделенче сите „паѓаат“ од смеење
September 14
19:41 2018

Веќе сме на половина септември, а учениците полека се привикнуваат на училишните клупи и новите знаења, Некои тоа го прифаќаат подобро, некои полошо.

Кога ќе ја видите добро познатата тетратка со тесни и широки линии, веројатно и вам ви паѓа мака од часовите поминати обидувајќи се да испишете цела страница со една буква.

Затоа, луѓето се смеат на домашната на овој ученик, кој себеси си дал оддишка додека ја пишувал.

Не е баш најкултурно, но дека е разбирливо, разбирливо е, зарем не?

Коментари

Коментари

Related Articles