ФОТО: Ноне ја доби најемотивната порака за роденден иако е далеку од дома

 Breaking News

ФОТО: Ноне ја доби најемотивната порака за роденден иако е далеку од дома

ФОТО: Ноне ја доби најемотивната порака за роденден иако е далеку од дома
September 28
15:15 2018

Ноне Неделковска слави роденден, а нејзината мајка и честиташе со емотивна порака додека е таа на брод. Фото фејсбук:

Коментари

Коментари

Related Articles