Фото: Со неа има вонбрачен син, Маринко пред 30 години ја сакаше оваа жена

 Breaking News

Фото: Со неа има вонбрачен син, Маринко пред 30 години ја сакаше оваа жена

Фото: Со неа има вонбрачен син, Маринко пред 30 години ја сакаше оваа жена
September 28
22:25 2018

Познатиот фолк-пејач Маринко Роквиќ има вонбрачен син, кој го доби пред да ја запознае сегашната сопруга Славица. Пред повеќе од 30 години бил во врска со извесна Мила, со која денес го има синот Дариј.

После врската со Мила, Маринко ја запознал Славица со која има двајца синови, исто така пејачи, Никола и Марко Роквиќ.

Маринко никогаш јавно не зборувал за својата поранешна љубов која му подарила син.

Еве како изгледа:

Коментари

Коментари

Related Articles