ФОТО: Македонската двојка за прв пат објави фотографија од бебето

 Breaking News

ФОТО: Македонската двојка за прв пат објави фотографија од бебето

ФОТО: Македонската двојка за прв пат објави фотографија од бебето
September 28
15:11 2018

„Среќно семејство“.

Ова е описот на фотографијата на Сара Мејс која за прв пат го покажа бебето.

Коментари

Коментари

Related Articles