ФОТО: Лила Филиповска покажа кој и пее во хотелот под прозорец во Охрид

 Breaking News

ФОТО: Лила Филиповска покажа кој и пее во хотелот под прозорец во Охрид

ФОТО: Лила Филиповска покажа кој и пее во хотелот под прозорец во Охрид
August 01
08:57 2018

Лила Филиповска, убавата водителка и домаќинка на Се или нешто, покажа дека ужива во Охрид и дека под прозорец и пее ни помалку ни повеќе Никола Роквиќ кој се нашол во хотелот каде е и таа, каде давал интервју.

Коментари

Коментари

Related Articles