ФОТО: Комити од западната трибина до Собрание па до селото Ракотинци

 Breaking News

ФОТО: Комити од западната трибина до Собрание па до селото Ракотинци

ФОТО: Комити од западната трибина до Собрание па до селото Ракотинци
July 10
16:35 2018

Последен поздрав за Никола Саздовси Саздо испратија членовите на навивачката група Комити, во која членуваше и 21-годишниот навивач, претепан до смрт пред десетина дена, а вчера им подлегна на поивредите.

Комитите се собраа пред западната трибина, а потоа со поворка се упатија пред Собранието на Република Македонија.

Комитите, но и граѓани кои сочувствуваат со тагата на семејството, запалија свеќи за помен, а потоа заминаа во селото Ракотинци, каде што денеска ќе биде погребан Саздовски.

Погледнете ги фотографиите на Република:

Фото: Република

Коментари

Коментари

Related Articles