ФОТО: Елена Ристеска покажа кој маж и „лежи на срце”

 Breaking News

ФОТО: Елена Ристеска покажа кој маж и „лежи на срце”

ФОТО: Елена Ристеска покажа кој маж и „лежи на срце”
September 14
08:15 2018

Елена Ристеска се фотографираше во Њујорк до фотографија на Џастин Тимберлејк и покажа дека тој и е еден од најубавите мажи.

Фотографијата ја сподели на социјалните мрежи.

Коментари

Коментари

Related Articles