Еве како изгледа содржината на конзервата со храна од ЈНА стара 30 година (ВИДЕО)

 Breaking News

Еве како изгледа содржината на конзервата со храна од ЈНА стара 30 година (ВИДЕО)

Еве како изгледа содржината на конзервата со храна од ЈНА стара 30 година (ВИДЕО)
May 15
10:20 2018

Екипа на неколку луѓе од Хрватска, кои собираат и оценуваат воени оброци на една од последните видеа на својот јутјуб јанал Кромбат потсетија на напуштениот подземен аеродром Жељава.

Аеродромот Жељава сместен на граница помеѓу Хрватска и Босна и Херцеговина.

Таму најдоа и отворија сув дневен оброк, кој го јаделе војниците на Југословенската народна армија (ЈНА) пред 30 години.

На прашањето дали можеле да го јадат ова војниците и колку било корисно, може да погледнете на видеото.

Коментари

Коментари

Related Articles