Еј, комуњарчиња… Ве поздрави Киро ГЛИГОРОВ ;) (ФОТО)

 Breaking News

Еј, комуњарчиња… Ве поздрави Киро ГЛИГОРОВ ;) (ФОТО)

Еј, комуњарчиња… Ве поздрави Киро ГЛИГОРОВ ;) (ФОТО)
June 12
18:19 2018

„Еј, комуњарчиња… Ве поздрави Киро ГЛИГОРОВ 😉

p.s. На толку „специјални советници“, никој да не ти посочи елементарна правна процедура – треба да си опкружен со раскошни некадарници.

#СметкаБезКрчмар

#НеПоминува

#ПАСОКизацијаНаСДС — feeling правно-супериорно.“ гласи статусот на Димитар Апасиев, на неговиот фејсбук профил, каде во прилог ја поставува и оваа фотографија:

Коментари

Коментари

Related Articles