„ДОБАР ДЕН, ГРАЃАНИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: Солзи немам да ве исплачам, толку сте за тажење“

 Breaking News

„ДОБАР ДЕН, ГРАЃАНИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: Солзи немам да ве исплачам, толку сте за тажење“

„ДОБАР ДЕН, ГРАЃАНИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: Солзи немам да ве исплачам, толку сте за тажење“
June 13
08:17 2018

„Добар ден, граѓани на Северна Македонија.

,,Името ќе ви се затре, коренот ќе ви се запусти, трага нема да остане од вас….
Солзи немам да ве исплачам, толку сте за тажење”.

(Диво месо, Г.Стефановски, 1979)“ – Објавено на Јоци.мк

Коментари

Коментари

Related Articles