Димитар Апасиев: И за Законот за јазици вака се КУРЧЕА 😉

 Breaking News

Димитар Апасиев: И за Законот за јазици вака се КУРЧЕА 😉

Димитар Апасиев: И за Законот за јазици вака се КУРЧЕА 😉
June 13
08:24 2018

„И за Законот за јазици вака се КУРЧЕА 😉

#НеВиПоминуваБеКуриња“ напиша Димитар Апасиев на својот фејсбук профил.

Коментари

Коментари

Related Articles