Џамбазов: Браќа земјаци, мили комшии, ние, вашите верни блузери ве повикуваме сите вас… (Видео)

 Breaking News

Џамбазов: Браќа земјаци, мили комшии, ние, вашите верни блузери ве повикуваме сите вас… (Видео)

Џамбазов: Браќа земјаци, мили комшии, ние, вашите верни блузери ве повикуваме сите вас… (Видео)
June 27
18:29 2018

Драги пријатели,

Igor Dzambazov и GURU HARE имаат нешто да ви кажат…

Крушевски блуз манифест!

Убав ден на сите, и не заборавајте да се пријавите за учество на фестивалот:

Коментари

Коментари

Related Articles