Дали е ова можно: 13-годишно девојче доби грмогласен аплауз на „Америка има талент“ (ВИДЕО)

 Breaking News

Дали е ова можно: 13-годишно девојче доби грмогласен аплауз на „Америка има талент“ (ВИДЕО)

Дали е ова можно: 13-годишно девојче доби грмогласен аплауз на „Америка има талент“ (ВИДЕО)
June 24
18:50 2018

Иако можеби сцената е од пред две недели, сепак дефинитивно заслужува внимание.

Едно девојче од Англија влезе во осминафиналето на американскиот талент, откако ги „растури“ присутните во салата.

Девојчето кое има 13 години имаше фантастичен настап, а присутните во салата немаа коментар на изведбата, само испратија грмогласен аплауз.

Ниту на судиите не им остана ништо друго, освен да го испратат девојчето во осминафинале.

Коментари

Коментари

Related Articles