Да не ви се верува: Слеп слон танцува на музика! (ВИДЕО)

 Breaking News

Да не ви се верува: Слеп слон танцува на музика! (ВИДЕО)

Да не ви се верува: Слеп слон танцува на музика! (ВИДЕО)
July 20
12:32 2018

Англискиот пијанист Пол Бартон изведуваше песна за слеп слон, кој не можеше да сокрие колку е воодушевен.

Откако пијанистот почна да свири музика од Бах, 62-годишниот слон почна да танцува на музиката.

Лам Дан, што значи во превод дрво со жолти цветови, во моментов живее во Светот на слоновите на Тајланд благодарение на организација за заштита на животни.

Кога ќе погледнете како изгледаше целата ситуација, сигурно ќе се зачудите.

Коментари

Коментари

Related Articles