Апасиев не запира: Не ви се плашиме стоички ќе ве истрпиме, одмаздољубиви створења

 Breaking News

Апасиев не запира: Не ви се плашиме стоички ќе ве истрпиме, одмаздољубиви створења

Апасиев не запира: Не ви се плашиме стоички ќе ве истрпиме, одмаздољубиви створења
August 09
06:53 2018

Вмровците почнаа да праат БЕЉИ тек после шест-седум години на власт.

Комуњариве уше у првата пролупаа и стартно почнаа со уцени и закани кон неистомислениците.

Затоа не идат уше долго… Само ќе треба стоички да ги истрпиме!

#БојкотирамСтраховлада #НеВиСеПлашиме #ОдмаздољубивиСтворења

Коментари

Коментари

Related Articles