Апасиев: Не сте само вие у државава! Ова Грујо да ви го напраеше, досега… Тешко на вас ко ќе паднете

 Breaking News

Апасиев: Не сте само вие у државава! Ова Грујо да ви го напраеше, досега… Тешко на вас ко ќе паднете

Апасиев: Не сте само вие у државава! Ова Грујо да ви го напраеше, досега… Тешко на вас ко ќе паднете
July 18
08:16 2018

Драги НАТОФУНДАМЕНТАЛИСТИ кои се одмочувате на секое трепнување на Хан и Столтенберг…

Знаете нели дека ова е спротивно на чл. 2 од Пржинскиот договор (2015) и на сите уставни обичаи – како материјален извор на правото. Или сега кога сте на власт не важи ништо за вас!?

Ова Грујо да ви го напраеше, досега Бејли ќе наредеше бомбардирање на државава.

Па Режимот имаше поише сенс за ИНКЛУЗИВНОСТ во процесот, бе куриња. Не сте само вие у државава! Не си играјте со оган!

Ако не па, дај и Уставот сменете го со 61 пратеник. И онака е тоалетна хартија за вас.

Ама, заборавате дека сите шо се му се курчеа на овој народ додека беа на власт, више не се.

Тешко на вас ко ќе паднете. Да не сум ви во кожата, бедници непрокопсани.

#Бојкотирам
#НемаПравдаНемаМир

#ТекЧеДаВамБудеЖао
#ВашатаПАСОКизацијаЕнеминовна

(Фејсбук статус на Димитар Апасиев)

Коментари

Коментари

Related Articles