5 знаци дека партнерот ве сака , и засекогаш ќе остане со вас

 Breaking News

5 знаци дека партнерот ве сака , и засекогаш ќе остане со вас

5 знаци дека партнерот ве сака , и засекогаш ќе остане со вас
June 13
11:06 2018

Ако тој осети дека таа е неговата втора половина, и прави да тој се чуствува целосно , тој нема никогаш да замине од неа.

Коа еден маж ќе ја запознае жената од неговите соништа , по која трагал цел живот , тој нема да ја испушти за ништо на светот.

Ако тој за жената ги кажува следниве работи дефинитивно нема да ја остави никогаш :

1. Таа ме подржува

секој маж сака жена која ќе му дава насоки , и ќе го подржува во се , правејќи го да биде најдобрата верзија на самиот себе си.

2. Таа е добра и внимателна

мажите сакаат топли и внимателни жени , кои се пријатни и ќе се грижат за нив во секоја смисла на зборот.

3. Таа ме сака со целото свое срце

реткост е маж да најде жена која вистински ќе го сака , па затоа кога ќе ја најдат нема да ја испуштат никогаш.

4. Таа има силен карактер

мажите сакаат жени кои се женствени , но истовремено и силни жени со оган во очите.

5. Таа ми значи се на светот

ја сака , можеби и тој не знае зошто но ја сака , и не може да си го замисли животот без неа.

Коментари

Коментари

Related Articles